Najnovšie recenzie zo sekcie Gripy a omotávky na bicykel
- je vyborna
- Dobré sedí na riaditkách.
- Netlačí do ruky, rozkladá váhu do celej plochy .
Podla mna za tu cenu su to vyborne gripy
- Za tu cenu super
- Pohodlné držanie v rôznych polohách.
- Žiadne ostré hrany a výstupky.
- Kvalitné silikónové gripy
- Mäkké
- Tlmí nárazy
- Nepoddajný materiál, len tak sa neopotrebuje / nezničí
- Neviem, ja som 100% spokojný, našiel som presne čo som potreboval, nemenil by som a kúpil by som to znova, hlavne v čiernej farbe
Overená značková kvalita.
Výborne gripy. Sú oveľa mäkšie ako originálne a kvôli tomu som ich kupoval. Keď sú mokré trocha sa šmýkaju. Vrelo odporúčam. Ak jazdíš veľa za mokrá zvážil by som napr Deity Lockjaw.
- jednoducha montaz
- najpohodlnejsie MTB gripy ake som kedy skusil
- super rukaatka a vyborne drzia, perfektny uchyt s inbusom
- Iné gripy ani nepoužívam, sú jednoznačne najlepšie a najpohodlnejšie.
- pohodlný úchop
- jednoduchá montáž
- váha
Úchop pohodlný či za rohy alebo klasicky za rúčky, hypotenar krasne podoprety. Montáž pomocou skrutky, žiadne lepenie, otazka 1 minuty. Trošku ťažšie oproti originalnym, vec zvyku. Trošku sa bojim materiálu, či nebude po čase, po mokrých a spotených výjazdoch lepiť na ruky.
- Nesmyka sa
- Super tlmi
Najlepsie gripy ake poznam...
Instalacia nie je az taka narocna, staci aj jarova voda...
Pekný výrobok,výborná cena,taký istý výrobok som kúpil už dávnejšie a stále ho používam - som s ním maximálne spokojný,preto som taký istý kúpil znovu na iný bicykel a doporučil a kúpil aj kamarátovi.
Esi Extra Chunky
Pridané: 1. augusta 2023
(naposledy upravené 1. augusta 2023)
Zakúpený v MTBIKER shop
- Dobre sa držia - širší uchop
- Príjemný materiál - sú mäkké
- Trochu tlmia nárazy
- Menej tŕpnu ruky
- Dobre sedia, netocia sa, nevyblednu.
- Jedny z najlepsich gripov.
- Fantastické mäkké gripy, pritom pevné a nešmákajúce sa na dlaniach. TOP - produkt.
Už druhé rovnké gripy , takmer úplná spokojnosť. Jediná chyba, že nalepené znaky na koncoch sa rýchlo odlepia a odpadnú.
- Výjazdy aj bez rukavíc sú úplne v pohode. Absolútna pohoda.
Spokojnosť
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »