Najnovšie recenzie zo sekcie Gripy a omotávky na bicykel
- lepší chyt , ako štandard , uvidíme pri poriadnej záťaži.
Kvalitu výrobku ešte neviem,uvidím keď to namontujem.
Sú to už druhé ESI v našej rodine a zatiaľ som spokojný. Prekvapilo ma, že aj napriek svetlej farbe a zopár negatívnych recenzií na weboch, že sa špinia, je opak pravdou. Veľmi veľa bikerov písalo aké ťažké je ich nasadzovanie, ale ja som použil jarovú vodu a išlo to v pohode, už som ich aj dával dole a tiež to nebol neriešiteľný problém.
- mäkká a s pocitom tepla na rukách pri držaní riadidiel
zo zaciatku som mal pocit, ze je to tvrde a budu ma boliet dlane... ale po niekolko hodinovej jazde som bol milo prekvapeny, pohodlne, dobre tlmia otrasy, nesmykaju sa dlane. Ak mate vacsie ruky resp. lopaty ako ja :-) tak urcite zoberte tieto 34mm na priemer, t.j. 80 gramovu verziu.
- kvalitne gripy na MTB
po namontovaní gelova vrstva vôbec nie je pohodlná, je to tvrdé a nekomfortné.
- Dobre tlmenie narazov
Su v pohode, instalacia prebehla tiez bez problemov podla navodu priamo od vyrobcu. Trochu sa mi ale smijaku, a s rukavicami co mam to nie je az take dobre ako som si myslel. Ale to je skor problem na mojej strane. Uvidime, kolko vydrzia ale zatial som spokojny
Kvalitný materiál - guma, dobrá cena. Trocha ťažšia montáž.
- dobra vydrž
- prijemny material
- dobrý úchop
- Super, pohodlnejšie v dlhých zjzdoch
- Výhoda je že nemusím chodiť po obchodoch ako je obrázok na e-shope taký je aj skutočne.
- Nekvalitné vyhotovenie
- Pomer cena/kvalita
Kúpil som bike gripy s lock uťahovaním, hneď na prvom šróbe sa strhla hlavička, bočné krytky vôbec nedržia na plastoch, som veľmi nespokojný, reklamovať nebudem pretože sa grip už nedá odšróbovať ale viac si od tejto značky nekúpim ani ju neodporúčam iným.
- Spokojnosť
Super produkt som s nim veľmi spokojný kvalitne spracovaní.
Ja nenosim rukavice, pre mna pohodlne a dlho vydrzia.
- spokojnost
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »